BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI

2020-2021 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI KAZANAN ADAYLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI KAZANAN ADAYLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin kayıtlar Adıyaman Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının kayıtlar için belirdiği gün ve tarihlerde yapılacaktır. Kayıt için istenen belgeler, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının diğer bölüm öğrencileri için istediği belgelerle aynı olacaktır.

• Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Asil adayların kesin kayıtları 2-4 Eylül 2020 tarihlerinde Adıyaman Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi tarafından yapılır.
  • Kesin kayıt için verilen surenin mesai bitimine kadar olan sürede kaydını yaptırmayan öğrenciler bu haklarını kaybederler ve yerlerine yerleştirme puanı (YP) başarı sıralamasına göre yedek listeden öğrenci kaydı yapılır.
  • Kayıt yaptırmaya hak kazandıkları halde kesin kayıt tarihlerinde kayıt yaptırmayan erkek ve bayan adaylar olması durumunda, bölümlere göre boş kalan kontenjan sayıları en geç 7 Eylül 2020 tarihinde saat: 17:30’da BESYO web online başvuru sistemi ile Yerleştirme Puanı (YP) başarı sırasına göre kayıt yaptıracak yedek adaylar belirlenerek online web (http://basvuru.adiyaman.edu.tr/besyo ) sayfasından ilan edilecektir.
  • Yedek adayların kesin kayıt işlemleri 9 Eylül 2020 günü mesai saatleri içerisinde, başarı sırasına göre, Adıyaman Üniversitesi, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Kayıt Bürosunda yapılır.
  • Yedek adaylar işlemlerini bizzat kendileri takip etmek ve kayıt yaptırmakla mükelleftir.
  • Yedek kayıt tarihi (09/09/2020) mesai bitiminde eğer bayan kontenjanlarında boş kontenjan kalması ve yapılan tüm yerleştirmelerde yeterli sayıda bayan adayın tercih hakkını kullanmayarak kayıt yaptırmaması durumunda; bayan kontenjanları erkek adaylar arasından yerleştirme puanı (YP) en yüksek puanlı yedek adaydan başlanıp tercihleri dikkate alınarak tamamlanır.

Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler

1. Adayın 2020 YKS Sonuç Belgesinin aslı ve beş adet onaysız fotokopisi,
    2. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi
    3. Nüfus Cüzdan Suretinin onaylı fotokopisi
    4. İkametgâh belgesi
    5. Askerlik çağına gelmiş ise askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair askerlik durum belgesi
    6. 12 adet fotoğraf (4,5 x 6 ebadında son altı ay içinde çekilmiş)
    7. Resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık heyet raporunun aslı ve kan grubu
    8. Tüm adaylar Spor Özgeçmiş beyanlarına ilişkin belgelerinin asıllarını ıslak imzalı ve mühürlü olarak evrak kayıt bürosuna teslim edeceklerdir. Milli Sporcular  Spor Genel Müdürlüğü (SGM) ile  ilgili Spor Federasyonu tarafından verilen onaylı milli sporcu olduğunu gösteren belgenin aslını ibraz etmek zorundadır.