2020-2021 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

1. Yüksekokulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümlerine asil olarak kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kayıt bürosunda yapılacaktır.
  2. Asil kayıt hakkı kazanan adaylardan istenen tam teşeküllü hastanelerden alınması gereken Heyet Raporunun öğrencinin kayıt yaptığı tarihten itibaren 30 gün süre içerisinde evrak kayıt bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. Sağlık raporunu belirtilen sürede teslim etmeyen adaylar kayıt haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.