2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESYO ÖZEL YETENEK SINAVI KESİN SONUÇLAR

KADIN ADAYLARIN BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ VE ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SONUÇ LİSTESİ için tıklayınız.

ERKEK ADAYLARIN BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ VE ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SONUÇ LİSTESİ için tıklayınız.

ENGELLİ ADAYLARIN  SONUÇ LİSTESİ için tıklayınız.

MİLLİ SPORCU ADAYLARIN  SONUÇ LİSTESİ için tıklayınız.

KESİN KAYIT

Kesin kayıtlar Adıyaman Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının kayıtlar için belirdiği gün ve tarihlerde yapılacaktır. Kayıt için istenen belgeler, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının diğer bölüm öğrencileri için istediği belgelerle aynı olacaktır.

• Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Asil adayların kesin kayıtları 1 - 3 Eylül 2021 tarihlerinde Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Kayıt Bürosu tarafından yapılır.
  • Kesin kayıt için verilen surenin mesai bitimine kadar olan sürede kaydını yaptırmayan öğrenciler bu haklarını kaybederler ve yerlerine yerleştirme puanı (YP) başarı sıralamasına göre yedek listeden öğrenci kaydı yapılır.
  • Kayıt yaptırmaya hak kazandıkları halde kesin kayıt tarihlerinde kayıt yaptırmayan erkek ve kadın adaylar olması durumunda, bölümlere göre boş kalan kontenjan sayıları en geç 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 17:30’da BESYO web online başvuru sistemi ile Yerleştirme Puanı (YP) başarı sırasına göre kayıt yaptıracak yedek adaylar belirlenerek online başvurular (http://basvuru.adiyaman.edu.tr/besyo) sayfasından ilan edilir.
  • Yedek adayların kesin kayıt işlemleri 6 Eylül 2021 Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde, başarı sırasına göre, Adıyaman Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Kayıt Bürosunda yapılır.
  • Yedek adaylar işlemlerini bizzat kendileri takip etmek ve kayıt yaptırmakla mükelleftir.
  • Yedek kayıt tarihi (06/09/2021 Pazartesi günü) mesai bitiminde eğer kadın kontenjanlarında boş kontenjan kalması ve yapılan tüm yerleştirmelerde yeterli sayıda kadın adayın tercih hakkını kullanmayarak kayıt yaptırmaması durumunda; kadın kontenjanları erkek adaylar arasından yerleştirme puanı (YP) en yüksek puanlı yedek adaydan başlanıp tercihleri dikkate alınarak tamamlanır.

Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler

1. Askerlik çağına gelmiş ise askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair askerlik durum belgesi
  2. 2 adet fotoğraf (4,5 x 6 ebadında son altı ay içinde çekilmiş)
  3. Resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık heyet raporunun aslı ve kan grubu

NOT: Engelli adaylar kesin kayıt esnasında son 6 ay içerisinde alınmış %40 engelli olduğunu belirten kurul raporunu beyan etmek zorundadır.